Temat: [Focus 2008-2011] Rodzaje paneli climatronic
View Single Post
Stary 23-02-2016, 17:14   #17
michk
ford::beginner

Imię: Michal
Model: Focus Mk2, Mondeo Mk4
Silnik: 1.6 115KM
Rocznik: 2008, 2009
Domyślnie Odp: Rodzaje paneli climatronic

Cytat:
Napisał krzys1968 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z mondka nie bedzie gralo w fokusie i odwrotnie wszystko zalezy od kodu jeśli GGDS to będzie do Mondeo, jeśli KW-2000 do Focusa MK2 FL
Czyli co, czarne radio 6000CD z mp3 które mam, jest czy nie jest radiem fabrycznym do mojego Focusa?
Pogrzebałem trochę w necie i jednak jest sporo Focusów z takimi wersjami kolorystycznymi radia i climatronika, np:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(Zdjęcia w większości z mobile.de)
Założyłem póki co ten środkowy panel ze srebrnymi błyszczącymi pokrętłami, pasuje chociaż do srebrnej ramki radia i będę myślał o Sony, takim z usb i bluetooth. Chociaż muszę przyznać, że to moje 6000CD nie gra wcale tak źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten climatronic z Mondeo, który mam też znowu nie jest idealny bo nie wiem czy to dobrze widać na zdjęciu-pokrętła są matowo srebrne, nie błyszczące jak ramka w 6000CD i ma inne mocowania. Przypuszczam, że i do Mondeo wychodziło kilka wersji,również taka z błyszczącymi pokrętłami. Tak btw-niezły mętlik Ford zrobił z tymi panelami.

Ostatnio edytowane przez michk ; 23-02-2016 o 17:15 Powód: dop
michk jest offline   Odpowiedź z Cytatem