Powiem tak....jeśli klient dostarcza do mnie swoje części...i coś później się uszkodzi...to z doświadczenia wiem że auto trochę będzie stać - proces reklamacyjny.
Jeśli ja zakładam u siebie sprzęgło które ja załatwiłem i montaż jest również u mnie przeprowadzony....jeśli cos wymaga reklamacji, to załatwiane jest praktycznie od ręki, a cały dalszy proces dochodzenia reklamacji spoczywa już na mnie a klient wyjeżdża autkiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do regenerowanych lub jedno-masowych.....zakładałem kilka na życzenie klienta...wszystkie wróciły po 2/3 miesiącach...a po jedno-masowych nawet silniki padały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chodzi o kpl sprzęgła z dwumasem...to u mnie cena oscyluje od 2700....2900 bo czasem może dojść uszczelniacz wału lub inna pierdoła np śruby sworzni. Olej w skrzyni gratis
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. LUK SACHS