View Single Post
Stary 25-02-2016, 12:56   #2869
Mexxicana

Domyślnie Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Siemanko wszystkim! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem nowy, jeżdżę Mondeo MK4 z 2012 r. Sedan. Czarna perełka, 2.0 EB 203KM.
Opcja wyposażenia na wysokim poziomie. Converse+, 4x podgrzewane siedzenia, automat itp itd.
Najechane ma 132 tys. km - bez żadnej awarii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Do Fordów przekonał mnie mój ojciec. W 2008 roku kupił Mondeo MK4 2.0TDCI z salonu, dalej kupił również Mondeo MK4 ale po lifcie w 2012, 2.0 TDCI tównież, tutaj wybrał PowerShifta, w styczniu przesiadł się na Mondeo MKV. Również diesel, 180km, z automatem.

Mało tego: teściowie posiadają piękne Mondeo MK3 z 2005 roku. 2.0TDCI 130km, z chipem na 160km, w 5-biegowym automacie. Wersja kombii, ghia. Elektryczne fotele, prawie drewno, szyber dach itp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na forum będę zaglądał głównie w celach informacyjnych, z chęci poznania nowych ludzi.

Zawodowo prowadzę agencję reklamy: www.skw-marketing.pl
Pozdrawiam! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem