Cytat:
|
Spoko. Rok szybko minie, a w tym czasie możesz sobie spokojnie konfigurować brykę. :-) Będziesz pewnie miał już FL i Sync3. :-)
|
Ehh na sync3 się nie nastawiam bo z limitem jaki będę miał na sync2 nawet nie wiem czy się załapię. A poliftowy przód mi się nie podoba, traci na charakterze. Z tyłu ta chromowana listwa wchodząca w światła też mi się nie podoba, już zerżnęli to z insigni i to akurat coś, co mi i tak się nie podobało. Może w kombi FL nie będzie to tak raziło..
Dzięki za pocieszenie, jednak trochę wciąż mi żal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już ze 4 miesiące wątki o mk5 śledzę i jest w tym moja wina bo się napaliłem bez gwarancji, że jest w tym sens. Kolejny rok to będzie dla mnie dłuuuugie czekanie, w tym czasie pewnie coś mi się odmieni... może wyjdzie nowa zafira i insignia? Może dojdą inne opcje, np skoda...? Cholera wie!
Powoli mi przechodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. próbuję się nastawić, że z foki też będę miał frajdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.