View Single Post
Stary 25-02-2016, 19:56   #2149
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spoko. Rok szybko minie, a w tym czasie możesz sobie spokojnie konfigurować brykę. :-) Będziesz pewnie miał już FL i Sync3. :-)
Ehh na sync3 się nie nastawiam bo z limitem jaki będę miał na sync2 nawet nie wiem czy się załapię. A poliftowy przód mi się nie podoba, traci na charakterze. Z tyłu ta chromowana listwa wchodząca w światła też mi się nie podoba, już zerżnęli to z insigni i to akurat coś, co mi i tak się nie podobało. Może w kombi FL nie będzie to tak raziło..

Dzięki za pocieszenie, jednak trochę wciąż mi żal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Jester83 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli nie ma tego złego, a przez rok będziesz mógł spokojne przeglądać http://forum.fordclubpolska.org/show...+dzieci%EAcego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już ze 4 miesiące wątki o mk5 śledzę i jest w tym moja wina bo się napaliłem bez gwarancji, że jest w tym sens. Kolejny rok to będzie dla mnie dłuuuugie czekanie, w tym czasie pewnie coś mi się odmieni... może wyjdzie nowa zafira i insignia? Może dojdą inne opcje, np skoda...? Cholera wie!

Powoli mi przechodziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. próbuję się nastawić, że z foki też będę miał frajdę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Touch'n'go ; 25-02-2016 o 20:03
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem