Mam nadzieję, że nikomu nie będzie przeszkadzało, jeżeli w tym temacie będę co jakiś czas zdawał relację, co wynikło w tej kwestii. Jeżeli mam założyć oddzielny temat bardzo proszę o taką informację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki koledze
@
mayak
w środę pojawiło się w Conversie pojawiło się rosyjskie oprogramowanie i kontrolka oczywiście już się nie świeci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak uzbrojony podjechałem wczoraj na SKP i bez problemu Pan Diagnosta wypisał zaśadczenie o przeprowadzonym badaniu technicznym, ze wzmianką iż ustała przyczyna zatrzymania dowodu rejestracyjnego. Opowiedziałem Panu Diagnoście przyczynę zatrzymania, czym bardzo go zdziwiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stwierdził on, iż Policjant nie miał prawa zatrzymać mi dowód w przypadku palącej się na pomarańczowo kontrolce poduszek powietrznych, ponieważ może to oznaczać informację np. o odłączeniu poduszki ze względu na prowadzenie auta przez kobietę będącą w ciąży, która ma
zaświadczenie od lekarza o konieczności nie używania pasów bezpieczeństwa. Dopiero kontrolka świecąca się na czerwono oznacza usterkę układu, która może powodować
zagrożenie porządkowi ruchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że w tym kierunku będzie szedł mój tok obrony. Co o takim pomyśle sądzicie?
BTW. Zanim jeszcze pojawił się nowy soft w Conversie, zauważyłem jedną rzecz. Otóż przy świecącej się kontrolce, nie było sygnalizacji niezapiętych pasów, która teraz oczywiście "drze się" po zajęciu fotela i jeździe powyżej 10 km/h. Czy oznacza to, że poduszki powietrzne nie zostałby uruchomione podczas zderzenia (oczywiście w warunkach, gdzie normalnie zostałyby uruchomione)?