Cytat:
Nie wszystkie, czasami niektóre są już lekko zajechane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Te auta idą od ok 2010...więc część z nich ma już realne przebiegi w okolicy 300k km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie no nie można uogolniać 2010 w wersji 2.0 163 W Focusie mk3 żadko były brane do firm już więcej, dużo więcej jest 1.6 sam wiesz i Heko też że Focusów w tej wersji o mocy 163 zrobiliście pojedyncze sztuk (na palcach jednej ręki) bo rozmawiałem z wami i sami to powiedzieliście.
Co za tym idzie jak Focusy były w prywatnych rękach to już nie robiły takie przebiegi.
A już w ogóle wersje nadwoziowe tak jak mój w sedanie do firm nikt takich aut nie kupował.
Co nie zmienia faktu że latka lecą i auta są co raz starsze.
Ale jak widzę po tych kilku wykresach Focusów to mój w cale nie odbiega od normy tylko za którymś razem jak poprosiłem Cię o mocniejszy program to wyszło w porównaniu do innych dużo NM bo w piku było 439 a w całości 419.
Tylko gdyby nie za wysokie ciśnienie doładowania to by tak mogło zostać ;-)