View Single Post
Stary 02-03-2016, 13:49   #2237
pedroso
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co racja to racja. Trzeba poczekać na efekt ciężkiej pracy Pedroso w marcu. Zobaczymy, jaki duży ten kieliszek. ;-)
Pierwsze dni to oczywiście walka żeby nie wciskać odruchowo przy starcie. W drodze do Piotrkowa po przejechaniu ok. 1,5 godziny non-stop na trasie w korku oczywiście aktywował się i wyłączył silnik bez względu na to czy tam coś chciało wystygnąć czy nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. W samym miasteczku na kilku skrzyżowaniach mają wyświetlany czas zmiany świateł. Tu kolejna "fuka" bo jadąc rano do roboty zatrzymałem się i widzę odliczane 54 sek. do zmiany na zielone i ten dupek nie gasi auta bo zimny i co go tam jeszcze innego boli ale zanim ruszyli wszyscy a ja jako 10 w kolejce wiem że zaraz muszę ruszać a ten gasi motor po jakiś 60 sek. Z kolei był sygnalizator gdzie po zatrzymaniu pokazał 76 sek. i tu mk5 grzecznie czekał na wyłączonym silniku i żadna klima czy coś go nie uruchomiło. Wniosek gdyby wszystkie sygnalizatory tak miały kierowca decydowałby przy dojeżdzaniu czy go aktywować czy nie. To tyle na razie a spalanie od poniedziałku 9,5 średnie ale to wynik z trasy. Dzisiaj 10,1 i rośnie.
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem