dzudzu9 - cenę masz faktycznie słabą. W zeszłym roku za Titanium + ruby red+ winter1+ panorama miałem do wyjazdu 94tyś. Być moze teraz było by nieco drożej b ogólnie auta katalogowo zdrożały. Fakt, że moja opcja nie miała LEDów
Z tym nawiewem w słupkach B to raczej się nie uda. Zobaczcie poliftowego mondka na jakimś hamerykańskim forum itp. Tam też nie mają. A ja nawet w zeszłym roku w jakimś cenniku (czy broszurce) czytałem o tych nawiewach w słupkach B. Oczywiście ich nie było i nie ma. Ford jakoś totalnie spartolił wprowadzenie MK5 w Polsce. Nie wiem jak było w innych krajach. Mega wtopa była z tymi fotelami z Luxure Seat. W cenniku były ale nie można było zamówić. Inny przykład...katalog podaje że SONY PREMIUM to zestaw ze wzmacniaczem........a nic takiego nie ma. Dawno nie widziałem w innej marce takiej lipy w cennikach informacjach itp. No ale....mało też przeglądam ostatnio innych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.