@
Polarny
Instalacja jest w zależności od wersji auta. Ja mam Titanium - ale francuza - więc ani do podgrzewanych foteli ani do przedniej szyby nie ma.
Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że jeżeli masz podgrzewaną przednią szybę / instalację do niej - to masz też instalację do podgrzewanych foteli.
Jednak to jest najmniejszy problem. Szumnie nazwana "instalacja" to jedynie zasilanie. Przy takim obciążeniu możesz bezproblemowo pociągnąć kabelek z zasilania zapalniczki. Teraz na szybko nie powiem ci, jakie jest obciążenie, ale kolega
@
radek70
mierzył mi i po przeliczeniu wyszło, że spokojnie można podłączyć.
Masa jak to masa - jest prawie wszędzie.
Największym problemem jest zdobycie przycisków - ja wyrwałem dwa z kawałkami instalacji za 50 zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maty używane - zapomnij. Są przyklejane do tapicerki od spodu, więc trzeba kupić całe fotele - zupełnie nieopłacalne - tak samo jak zakup nowych mat w ASO - o ile dobrze pamiętam coś około 300-400 zł sztuka.
Rozwiązaniem sa maty uniwersalne, które można dociąć. Generalnie na znanym portalu aukcyjnym znajdziesz dwa rodzaje - Waeco - 300 zł lub z CHRL - dostępne u wielu sprzedawców.
Te ostatnie są w kilku wersjach - z włącznikiem, regulowane płynnie, same mat na siedzisko etc.