View Single Post
Stary 03-03-2016, 15:30   #2298
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Alledrogo za 2,5k PLN są praktycznie nowe, oryginalne fotele ze skóry lub alcantary + 4 boczki wyjęte pewnie z rozbitków. Ciekawe ile by do tego wymiana kosztowała.
No jest to ciekawa opcja.

Bump: Też używam yanosika nawet po mieście, ale nawigacja google to dla mnie dramat... tylko automapa. Od czasu spopularyzowania Yanosika coraz rzadzeij używam CB...[/QUOTE]

U mnie już od dawna bat się kurzy w garażu.

Bump:
Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobaczymy, jak ta skóra będzie się zachowywała latem, na dużym słońcu. Na razie poszła do zabezpieczenia, ale lata się trochę boję, bo na parkingu popołudniowe słońce naparza mi akurat w podszybie.
Wszystko zależy od jakości skóry. Miejmy nadzieję, że będzie ok.

Bump:
Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Służę wzorcem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Popatrzyłem na te fotele na alledrogo i faktycznie ciekawie to wygląda. Różne warianty kolorystyczne i materiałowe. Ciekawe jak z poduszkami, chyba się tylko wtyczki przepina.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 03-03-2016 o 15:53
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem