View Single Post
Stary 06-03-2016, 21:32   #76
pxl
ford::average

Imię: Przemek
Model: S-max Titanium+ DVD 7"
Silnik: 2.0 TDCI 143KM
Rocznik: '06 i nadal jeżdzi! :)
Domyślnie Odp: Oznaczenie modułu komfortu drzwi kierowcy a jego funkcje

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic bardziej mylnego,moduły sa uniwersalne pasuja do mondeo mk4 smax'a i galaxy mk3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masz racje - lecz ten z końcówką ee nie realizuje mi funkcji kierunkowskazu albo coś jeszcze jest nie tak - w sumie nie pamiętam dlaczego - ale moduł kwitnie u mnie na półce w garażu od dwóch lat ...

Bump:
Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic bardziej mylnego,moduły sa uniwersalne pasuja do mondeo mk4 smax'a i galaxy mk3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin - mam do Ciebie prośbę/ pytanie - do swego s-maxa dokładałem składane lusterka - miałem tez starszy ecat z częściami ale teraz juz mi on nie działa, nie mam nawet żadnego a po moim VIN nie znajdę nr potrzebnego mi modułu do prawych przednich drzwi - mam s-maxa 2006 ze składanymi lusterkami kierunkami w lusterkach, double-lockiem i podświetlaniem progu a teraz nie pamiętam w sumie jaki powinienem mieć moduł - bo ten co mam to 6G9T 14B533HJ mruga kierunkiem ale nie sklada mi listerka - Czy jestes w stanie podrzucic mi oznaczenie odpowiedniego modułu prawych drzwi? Przemek
pxl jest offline   Odpowiedź z Cytatem