View Single Post
Stary 07-03-2016, 22:42   #1106
dblazejek
ford::average

Imię: Daniel
Model: S-MAX t.p.x
Silnik: 2.0 ecoboost @240hp by Mayak
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Opona na lato?

Cytat:
Napisał krzyspvfr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no rozwaliłeś mnie.
Kiedyś, jak miałem Golfa II, kupiłem używki. Potem doszedłem do wniosku, że to wyrzucenie kasy w błoto, bo po roku i tak musiałem zmieniać. Potem, kiedy miałem Galaxy, też raz chciałem przyoszczędzić i po raz kolejny doszedłem do tego samego wniosku.

Jak stać mnie na auto za 50 000, którym wożę to, co najcenniejsze - czyli swoją rodzinę, to nie będę próbował zaoszczędzić 1000 zł na oponach - szczególnie, że zwykle potem okazuje się, że kto tanio kupuje to kupuje 2 razy.

Letnie mam Goodyear Efficientgrip Performance, które polecam.
Wiem jak to brzmi ale jak poczytałem że szybko przód się ściera to zacząłem kombinować:/ W Octavii miałem Goodyear Efficientgrip Performance przez 3 lata, sprzedałem z 6 mm bieżnikiem, bardzo dobrze wspominam te opony i chyba zakupie takie tym razem. Masz rację nie ma co oszczędzać na oponach, tym bardziej że przy mojej jeździe (max 10k rocznie) starczą mi mam nadzieję na minimum 2-3 sezony.

Mam felgi "17, możesz mi podrzucić jakie konkretnie masz oznaczenia na swoich oponach ?
dblazejek jest offline   Odpowiedź z Cytatem