Temat: [Mondeo 2000-2007] Regeneracja Wtryskiwaczy
View Single Post
Stary 08-03-2016, 16:57   #35
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Regeneracja Wtryskiwaczy

Cytat:
Napisał Pogodny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak się odniesiesz do sytuacji gdzie przeprowadzono regenerację jednego wtrysku i gdzie na testach reszta już była na granicy pozytywnego wyniku badań ciśnieniowych?
Ogólnie to chyba aluzja do mojego skąpstwa ..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Regenerowany był 1 wtrysk ponieważ pozostałe mieściły się w normach. Jeden tam był już blisko blisko ale można na nim było zrobić 20 a można było zrobić 50 tysięcy. Wyszło akurat mniej.
Na wykresie który ja dostałem , później ty , jasno i wyraźnie były przetestowany wtryski i pisało który w jakich normach się mieści i jakie ma parametry . Tutaj kota w worku żadnego nie było! Wiem , że nie masz pretensji. Chciałem tylko wyjaśnić , że to nie od serwisu zależy ile i czy regenerują.
Panowie i tak się mnie pytali - robimy pod sprzedaż pompe czy do jazdy. Pod sprzedaż mogło kosztować z 500 zł. Stwierdziłem jednak , że jak już robić to robić dobrze.

Inna sprawa jest taka, że mogli wyczyścić układ paliwowy.

Przed samą sprzedażą dać kilka tys zł komuś w prezencie to i tak mnie zabolało po kieszeni , ale intencje miałem dobre.

Zresztą ja chyba tak lubię , kiedyś w a8 regenerowałem automat za 5 koła i też później sprzedałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem