Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 09-03-2016, 08:40   #1138
gandolfinek
ford::advanced

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U Ciebie pedroso są jakieś inne fotele i chyba dlatego. @gandolfinek - Ty masz skórę?
Nie, nie mam skóry - nie brałem z premedytacją. Ale też nie podnoszę faktu złego komfortu tylko złej pozycji. Fotele jako fotele przy moim 180cm mi pasują, nic nie drętwiejeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. krzyż nie boli, w zakrętach fajnie "czyma", tylko nie mogę się ustawić ... I nie ma tu nic do rzeczy grubsza/cieńsza kutrka zimowo-wiosenna. Ustawiam pozycję za kierownicą najbardziej optymalną/wygodną itd. Po paru kilometrach muszę zmienić bo np. zdrętwiała mi stopa. Hmm być może jeszcze się nie przestawiłem z manuala na automat i stąd ta dolegliwość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A w AT trochę inaczej się "przebiera" kopytami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem tylko ciekaw kiedy mi to minie? Pewnie dopiero jak mi "banan" z "japy" zejdzie po zakupie MDO. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i zwiększy się ilość "kopyt" np. u HEKO

Ostatnio edytowane przez gandolfinek ; 09-03-2016 o 08:43
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem