Cytat:
Czujnik temp. zewn ma taki "języczek-zapinkę" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. potrzebny do zamontowania w belce przedniej ( a dioda klimy NIE ! ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witam, czytałem wątek odnośnie tego czujnika, wiem jak wygląda sam czujnik ale mam problem z lokalizacją... Dopuszczam opcję że u mnie go po prostu nie ma. Podlinkuję zdjęcie co znalazłem - na załączonym zdjęciu jest zaokrąglona prostokątna wtyczka pod zamkiem maski, nie wiem co to może być, co tam się wpina? Drugi zaznacznik to to, co dorysowałem z pamięci - koło tego zanitowanego numeru (nie przyglądałem się co on symbolizuje) lub "belka niżej" był taki prostokątny zaokrąglony otwór, teraz nie wiem czy tam powinien być czujnik czy to jakiś kanał wentylacyjny itp. W razie potrzeby zrobię jutro świeże i wyraźne zdjęcie, pytanie czy to co zobaczyłem może być miejscem na czujnik? Jak nie, to w którym miejscu on powinien być? I czy wiązkę kabli do niego podobnie ciężko znaleźć jak tą od komputera pokładowego za zegarami, czy możliwe że takiej wiązki nie mam? Przymierzam się do zamontowania komputera pokładowego, pin 10 jest, wiązka za zegarami była na taśmie, zbiornik płynu spryskiwaczy z pompką i czujnikiem, ramkę, manetkę info i sam komputer już mam, teraz pozostał mi czujnik temperatury zew. i instalacja by oba wpiąć
http://zapodaj.net/c108679e93ea4.jpg.html