View Single Post
Stary 10-03-2016, 12:20   #135
no_fear
ford::average

Imię: Rafał
Model: MK2
Silnik: 2.3 + LPG
Rocznik: `00
Domyślnie Odp: Proszę o polecenie mechanika -Kraków

Cytat:
Napisał dariosz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z serwisów, w których byłem zdecydowanie mogę polecić A-Z Autoserwis (na ul. Dobrego Pasterza 45). Nikt cię tam nie naciągnie, nic nie będzie kombinować ani ściemniać, a co najważniejsze – naprawią ci samochód fachowo i solidnie. Na pewno nie jest to warsztat, z którego wyjeżdża się myśląc że wszystko jest ok, a za chwilę okazuje się że auto nadal nie jest sprawne. Ja często miewałem takie sytuacje, dlatego teraz nie korzystam już z usług warsztatów o wątpliwej reputacji.
i zarejestrowałeś się na forum dzisiaj wyłącznie po to, żeby całkowicie bezinteresownie i obiektywnie polecić nam ten warsztat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dzięki stary !
Na mnie taki krypto marketing działa doskonale -> omijam takie warsztaty szerokim łukiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

zdrówko !
no_fear jest offline   Odpowiedź z Cytatem