Cytat:
|
Coś mi tu nie pasi z przebiegiem.
Data produkcji: 14/02/2013 to fakt, na drogi wyjechał dwa miesiące później.
A w grudniu 2014 miał już na liczniku ok 107 tys. i przez kolejny 2015 i kawałek 2016 tylko 17 tys.
I jak taki cacy to czemu nie ma akcji serwisowych zrobionych:
Zaległe akcje serwisowe
4S616 - POMPA OLEJU
15P04 - TRANSIT 2,2L – TŁOK – OPROGRAMOWANIE
Są one bardzo ważne bo bez tego gwarantowany remont silnika w niedalekiej przyszłości.
|
Jak widzicie na zdjęciach sprzedaje go Carimpex (kiedyś dealer Puga, opinie w sieci różne), sprzedawca przez telefon mówił, że służył im w firmie do przewożenia części zamiennych stąd znikomy przebieg, ta ładna paka mnie intryguje. Dostałem od niego też dwa zdjęcia sprzed naprawy blacharskiej po sprowadzeniu z Belgii. Niby niewielkie uszkodzenia z boku i przodu, ale nie wiadomo podczas jakiego etapu naprawy zrobione :-)
Mam jeszcze inne wątpliwości;
1. Dlaczego dealer Peugeota kupuje w Belgii Forda, a nie jeździ Boxerem po części.
2. Zaniedbane super ważne akcje serwisowe mogące skutkować naprawą główną silnika (a może już jest do naprawy).
3. Znikomy przebieg w Polsce, tylko po 1000 km. miesięcznie (jeździł mniej niż moja żona!).
p.s.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc, na dziś decyzja jest taka:
Jak trafi mi się jazda w tamtą stronę, to obejrzę przy okazji z miernikiem lakieru. Specjalnie nie jadę, bo zwyczajnie szkoda mi czasu. Choć szukam już 3 miesiące i nic ciekawego nie znalazłem.