View Single Post
Stary 10-03-2016, 18:40   #2423
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mysle ze te ledy beda swiecily do usranej smierci, przy zalozeniu ze smierc auta to tak do 10 lat eksploatacji, pozniej to juz typowy frankenstein z roznych czesci dawcow.
Trzymam kciuki i słyszałem o tych 10-ciu latach, ale widziałem juz parę stosunkowo młodych aut z ledami (np. pozycyjne tylne lub stop) którym wysiadły pojedyncze segmenty. Oczywiście nie jest to wielkim problemem jak pojedynczy segment wysiądzie w lampie stop lub pozycyjnej. Ale jak wysiądzie w lampie z przodu to dalsza jazda raczej wątpliwa. A niestety zmienne środowisko: wilgoć, szron itp. podnoszą ryzyko awarii. Przyszłość zweryfikuje trwałość ale na YT widziałem już filmy demonstarcyjne pokazujące np. wymianę segmentu LED w lampie Paska. Dlatego zastanawiam się czy w Fordzie też jest to możliwe, czy niestety cała lampa.
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem