Hmm... ale po co?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
why? obrotomierz będzie dobrze wskazywał, tylko nie ma skali poza 6 tys. obr - często tam gonisz silnik?
|
Nigdy! Byłem przekonany, że ma miejsce jakiś brak kompatybilności! To bardzo ciekawe info, dzięki.
Jak rozumiem, mogę do swojej foki z 2005 (1.6L, 100km, benzyna) wsadzić
taki licznik?
PS. acha... urwany zaczep. Pytanie do kolegów z doświadczeniem - to dyskwalifikuje licznik do podmiany?
Cytat:
primo - policja nie patrzy na Twój licznik, tylko na swoją suszarkę
secundo - chyba nigdy nie widziałeś angielskiego licznika: ona ma dwie skale prędkości - większą w milach i mniejszą w km/h
|
To był taki niewinny żarcik, że niby zapatrzyłem się w białą skalę i rozpędziłem się do 180 km/h myśląc, że mam 110
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
tertio - skalę prędkościomierza można wymienić
|
Mayak, nie chcę byś za mnie używał googla, jednak będę wdzięczny za podrzucenie haseł wyszukiwania jak taką skalę znaleźć. Bo "Skala Focus" nie daje za dobrych wyników.
Cytat:
|
napisz petycję do alle że to nie sprawiedliwe, że zegary z dużym kolorowym wyświetlaczem z Kugi2 (pasują do FF3) można upolować za 100zł, a do FF2 są dużo droższe
|
A co ja będę się ludziom w biznesy wtrącał? Rozumiem, że odnosisz się do mojego stwierdzenia, że 250 zł za licznik to dla mnie za dużo... Cóż - to dla mnie za dużo i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie hejtuję nikogo za to, po prostu ta cena + koszt wymiany i przeprogramowania + koszt kluczyków (bo rozumiem, że można przy okazji dodatkowe kluczyki zrobić, prawda?) to odrobinę za wiele jak na moje estetyczne potrzeby zmian focusa
Cytat:
|
mój focus nie miał tego problemu, a opisów tego problemu jest multum na forum
|
Poratuj mnie w takim razie hasłami do wyszukiwania (tym razem w klubowej szukałce). Raz już założyłem temat z tym problemem, ale mod mi go "zawiesił" bo stwierdził, że był już poruszany jednak nie może tego odnaleźć żeby połączyć wątki albo mnie odesłać... i tak już zostało. "Skwierczący licznik", który przychodzi mi do głowy, to chyba nie jest najszczęśliwszy trop.
pozdrawiam.
g64