Cytat:
|
Czy też macie nerwa na ignorancję niektórych ludzi walących drzwiami w cudze auta na parkingu?
|
Mam takiego agenta u siebie pod domem. Zawsze mi yeb*nie w bok, jakby miejsca do wsiadania potrzebował ze dwa metry. A do tego w ogóle się nie przejmuje np. faktem, że stoję obok i czekam, aż będę mógł wsiąść do auta. Kiedyś myślałem, że mu zajadę z buta, jak niczym się nie przejmując machnął drzwiami i zwyczajowo przyłożył mojemu. Po czym ani dzień dobry, ani cmoknij mnie pod ogon, zamknął swoje auto i poszedł. A wolnych miejsc na parkingu niestety brak.
Tak mi się jeszcze jedna rzecz przypomniała do wczorajszych wniosków. Uwaga szczególnie dla kolegów, którzy zakładają margines bezpieczeństwa we wskazaniach prędkości liczników w MK5. Porównałem wskazania z GPS i okazuje się, że tego marginesu nie ma, przynajmniej u mnie. 120 na liczniku, 120 według GPS. Jeśli we wszystkich egzemplarzach tak jest, to trzeba zapomnieć o ew. nadwyżce z licznika przy okazji radarów, o ile ktoś na taką liczy. A widzę, że wiele osób tak jeździ.