View Single Post
Stary 11-03-2016, 07:55   #2432
goodi
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy też macie nerwa na ignorancję niektórych ludzi walących drzwiami w cudze auta na parkingu?
Mam takiego agenta u siebie pod domem. Zawsze mi yeb*nie w bok, jakby miejsca do wsiadania potrzebował ze dwa metry. A do tego w ogóle się nie przejmuje np. faktem, że stoję obok i czekam, aż będę mógł wsiąść do auta. Kiedyś myślałem, że mu zajadę z buta, jak niczym się nie przejmując machnął drzwiami i zwyczajowo przyłożył mojemu. Po czym ani dzień dobry, ani cmoknij mnie pod ogon, zamknął swoje auto i poszedł. A wolnych miejsc na parkingu niestety brak.

Tak mi się jeszcze jedna rzecz przypomniała do wczorajszych wniosków. Uwaga szczególnie dla kolegów, którzy zakładają margines bezpieczeństwa we wskazaniach prędkości liczników w MK5. Porównałem wskazania z GPS i okazuje się, że tego marginesu nie ma, przynajmniej u mnie. 120 na liczniku, 120 według GPS. Jeśli we wszystkich egzemplarzach tak jest, to trzeba zapomnieć o ew. nadwyżce z licznika przy okazji radarów, o ile ktoś na taką liczy. A widzę, że wiele osób tak jeździ.

Ostatnio edytowane przez goodi ; 11-03-2016 o 08:02
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem