Temat: [Mondeo 2007-2014] Wygłuszenie/wyciszenie auta wewnątrz
View Single Post
Stary 11-03-2016, 09:42   #294
kris_one
ford::average

Model: Mondeo Kombi ST Line
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wygłuszenie/wyciszenie auta wewnątrz

Cytat:
Napisał daniel2505 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O kurcze a ja wczoraj miałem zamawiać maty i tak sobie liczyłem ze 2m2 wystarczy a tobie poszło aż 3,5m2. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dobrze ze napisałeś bo bym się nie źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakby mi w połowie roboty maty zabrakło. Ile czasu zajęła Ci ta robota? Najważniejsze, jak efekty?
Poszło 3,5m2 ale nie oszczędzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Całość z demontażem + montażem wszystkiego zajęła mi ok 6h.
Efekty zauważalne mocno przy wyższych prędkościach - teraz słychać przód i drzwi.
Drzwi będę robił w najbliższych dniach - podłogę później.

BTW. Ja do demontażu tapicerki kupiłem sobie zestaw na allegro --> http://allegro.pl/show_item.php?item=5046148851 - pomaga mocno nie tylko przy plastikach, ale też przy wyciąganiu mocowań wiązek elektrycznych. Co najważniejsze jeszcze nic się nie połamało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kris_one jest offline   Odpowiedź z Cytatem