Cytat:
Polecam jazdę próbną. Tylko nie wiem jak długo jeździłeś dieslami, bo ja ponad 10 lat i teraz trudno mi zwalczyć przyzwyczajenie, żeby przy 4k obrotów nie zmieniać biegów na wyższe - bo w tym miejscu ten silnik dopiero się rozkręca i jeszcze długo nie przestaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podobno też ma spory "gift" od fabryki. To by się nawet zgadzało, bo przed Mondkiem testowałem astrę 140 KM i w porównaniu do niej mam wrażenie, że u mnie jest co najmniej 180 KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
A do czwartku daleko, oj daleko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro dopiero wtorek ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Bo z tymi 180 KM to prawda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do drugiej uwagi, to jutro JUŻ wtorek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.