Szczerze gdybym nie zważał na wygląd pewnie bym śmiało poleciał w model przed 2000rokiem kiedyś w pracy poprzedniej jeździłem takim i rewelacja nie do zajechania a w trasie spalanie 6,4 nic tylko jeździć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale jednak ten rocznik po 2000 prezentuje się znacznie lepiej wiec na pewno ta buda wchodzi w grę , i to auto z 2 linku naprawdę godne uwagi widać że ktoś dokładnie zrobił zdjęcia i nie ma nic do ukrycia jutro zadzwonię czy aktualne . Bardzo dziękuję za tą podpowiedz , oczywiście jestem realistą wiadomo że przy aucie prawie 15 letnim niema co wymagać żeby to limuzyna była dla mnie najważniejszy jest silnik bo z całą resztą to sobie poradzę bez drzwi da się jechać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak coś rypnie w silniku czy elektryce to umarł w D... przy okazji namierzyłem takie autko ale coś mi cena za niska i ten kolor chyba nie oryginał ???
http://otomoto.pl/oferta/ford-transi...tml#c7fae8a53d