Cytat:
Bez przesady z tym "smarkaczem". Ja od roku mam swoje "stare" Mondeo i też nie czytałem instrukcji... może jedną stronę bo czegoś konkretnego szukałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Btw, jak wrażenia z jazdy przy tym twoim silniku (1.5EB)?
|
Szczerze? Miałem MK4 100KM z chipem 131KM (ale diesla) a teraz 160KM czy jak ktoś tam sprawdzał może być i 173KM, no i powiem że szału nie ma, ale też źle nie jest (oczywiście jeśli chodzi o elastycznośc bo jeśli o komfort to niebo a ziemia).
Jednakże żałuję że nie wziąłem 203KM bo celowałem w tą wersję od początku. Niestety przeraziło mnie spalanie które było opisywane przez niejednego z Was - suma sumarum nadal jestem zły bo mój 1.5 EB jak na razie też pali powyżej dychy. No ale w sumie to póki co stać mnie, i żal pozostał.
Ale mam już plan, po gwarancji sprzedaję go (lub zostawię żonie) i biorę mustanga V8 i nie będę zwracał uwagi na spalanie - przyzwyczaję się w MK5.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mustanga już teraz miałem wziąć ale póki co mam jeszcze 2 dzieci i jeszcze ze 3-4 lata będą ze starym chciały jeździć, a potem .... Tata kup mi samochód ...