Cytat:
@ Tomii2512
- Możesz przesłać zdjęcie jak to wygląda na drzwiach już założone ?
@ hand-ball
- dzięki ale mi się łuszczą same uchwyty drzwi tylko z przodu. Całych boczków nie miałbym gdzie trzymać nawet. - ale jak się zbiorę za wygłuszanie drzwi i coś spier..... to się odezwę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odłazi mi jeszcze srebro nad mieszkiem o drążka biegów, czy to jest jakoś wymienialne ? Na allegro sprzedają same mieszki i same gałki a to cholerstwo skąd ?
|
Te sreberko też mam zerwane, okleiłem taśmą bezbarwną żeby sobie rąk nie pokaleczyć. Z chęcią bym to ogarnął ale:
1. Demontaż tego jest pewnie trudny (znając moje zdolności to połamie mi się to w rękach)
2. Kolor to ala chrom który współgra z ramką mieszka, należałoby zrobić 2 elementy pod kolor - jedno i drugie delikatne.
Mario odtłuszczenie swoją drogą ale na wysokie temperatury w środku auta w lato nie ma mocnych, z czasem odejdzie... chyba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.