Temat: [S-MAX 2006-2015] Tuning wnętrza
View Single Post
Stary 17-03-2016, 08:27   #562
Szczyglaty
ford::average

Imię: Robert
Model: SMAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Tuning wnętrza

Cytat:
Napisał gunter2079 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Tomii2512 - Możesz przesłać zdjęcie jak to wygląda na drzwiach już założone ?

@hand-ball - dzięki ale mi się łuszczą same uchwyty drzwi tylko z przodu. Całych boczków nie miałbym gdzie trzymać nawet. - ale jak się zbiorę za wygłuszanie drzwi i coś spier..... to się odezwę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odłazi mi jeszcze srebro nad mieszkiem o drążka biegów, czy to jest jakoś wymienialne ? Na allegro sprzedają same mieszki i same gałki a to cholerstwo skąd ?
Te sreberko też mam zerwane, okleiłem taśmą bezbarwną żeby sobie rąk nie pokaleczyć. Z chęcią bym to ogarnął ale:
1. Demontaż tego jest pewnie trudny (znając moje zdolności to połamie mi się to w rękach)
2. Kolor to ala chrom który współgra z ramką mieszka, należałoby zrobić 2 elementy pod kolor - jedno i drugie delikatne.

Mario odtłuszczenie swoją drogą ale na wysokie temperatury w środku auta w lato nie ma mocnych, z czasem odejdzie... chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczyglaty jest offline   Odpowiedź z Cytatem