View Single Post
Stary 17-03-2016, 16:59   #4
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Obroty na postoju i odcinka przy zmianie biegow

Cytat:
Napisał tomileejones Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W jakim rejonie dzialasz ? Moze w czerwcu podjechal bym do Ciebie na konkretny przeglad i ewentualne poprawki usterek ..
Ja mieszkam w Warszawie, ale jestem już starszy pan na emeryturze i tylko... się mądrzę.

Ale z czystym sumieniem mogę ci polecić zakład Auto-Waś, to wyjątkowy warsztat, specjalizują się tylko w Transitach i innych vanach z fordowskimi silnikami Puma.... Jego właściciel pan Jan Waś ma na Forum ksywkę Dr Waś. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Możesz do nich z jakimś wyprzedzeniem zadzwonić, umówić się na termin i nie ma opcji, abyś nie był przyjęty. Mają własny magazyn części - oryginalnych i dobrych zamienników - do wyboru... Naprawdę nie znam lepszego warsztatu - nie tylko dla Transita, ale w ogóle. Zero awarii ponaprawczych - gdy gdzie indziej jedno ci zreperują, ale spieprzą trzy inne rzeczy...

www.auto-was.pl

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 17-03-2016 o 17:05
wojtekjanus jest offline   Odpowiedź z Cytatem