View Single Post
Stary 19-03-2016, 08:24   #592
Voldemord
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do wydechu, to w 1,5 był jeden wcześniej.
To auto jest piękne, ale jak się widzi swój egzemplarz, to się człowiek cieszy jak dzieciak do cukierków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spać dzisiej nie mogłem. Nosi mnie po chacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja wczoraj wywalczyłem 2% w Generali.
Rekordzistą było PZU za 7,45% z kwotą 7150.
Naprawdę gratuluję PZU. Takich ofert nam potrzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja swój zobaczę dopiero w czwartek. Wszystkie formalności załatwiam przez kuriera. Dlatego jeszcze nie mogę się odnieść do tych cukierków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2% to super. Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i nie przebierać nogami za bardzo przez weekend Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Voldemord jest offline   Odpowiedź z Cytatem