View Single Post
Stary 19-03-2016, 10:50   #595
Voldemord
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam ecoboost ale wygląda to zacnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do rur, to są dwie, ale zawinięte pod zderzak, bez ozdobnych końcówek w zderzaku. Za to pięknie puszczają parę i efekt jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak silnik się rozgrzeje i nie idzie para, to nic nie zdradza 2 rur.

P.S.
Moja sztuka przyjechała na Continentalach. Super gumy. Podobno Ford od nowego roku podpisał umowę z Continentalem. Dla mnie bomba, bo Pirelek nienawidzę. Chciałem Micheliny, ale Continentale jeszcze fajniejsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli będzie możliwość zamontować sobie srebrne wydechy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W mk4 mam Continentale letnie i zimowe, także cieszy mnie to co piszesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Voldemord jest offline   Odpowiedź z Cytatem