Cytat:
|
Ti moze kolega artur1970 zadzwonin
I powir ze mamy 4 chd
Etnych i niech po 480 sprzedadza?
|
Dobra może być
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ale ten twój telefon pisze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Mnie się wydaje że takie dystanse niekorzystnie wpływają na elementy zawieszenia jak łożyska, piasty itp. Im koło bardziej odsunięte tym większe siły działają na w/w elementy.
Wysłane za pomocą Tapatalk 2
|
A co masz zamiar jeżdzić tym mondkiem do emerytury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znajomy mój latał leonem 5lat i nic się nie działo .U mojego syna w foce już drugi sezon są i nic a nawet jakby co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to ile to łożysko kosztuje a przejechałbyś się takim autkiem po założeniu dystansów to byś zmienił zdanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ja tęż się cwaniakowałem do syna że po co...... ale jak się przejechałem po serpentynach to zmieniłem zdanie i teraz tez zakładam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko on jeszcze ma obniżone i utwardzoną zawiechę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: A najważniejszy efekt WIZUALNY
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.