Temat: [Ogólne] dystanse poszerzajace
View Single Post
Stary 19-03-2016, 22:49   #36
dario6273
ford::professional

Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: dystanse poszerzajace

Cytat:
Napisał grzechalm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ti moze kolega artur1970 zadzwonin
I powir ze mamy 4 chd
Etnych i niech po 480 sprzedadza?
Dobra może być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ale ten twój telefon pisze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Mnie się wydaje że takie dystanse niekorzystnie wpływają na elementy zawieszenia jak łożyska, piasty itp. Im koło bardziej odsunięte tym większe siły działają na w/w elementy.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2
A co masz zamiar jeżdzić tym mondkiem do emeryturyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znajomy mój latał leonem 5lat i nic się nie działo .U mojego syna w foce już drugi sezon są i nic a nawet jakby co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to ile to łożysko kosztuje a przejechałbyś się takim autkiem po założeniu dystansów to byś zmienił zdanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ja tęż się cwaniakowałem do syna że po co...... ale jak się przejechałem po serpentynach to zmieniłem zdanie i teraz tez zakładam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko on jeszcze ma obniżone i utwardzoną zawiechęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: A najważniejszy efekt WIZUALNY Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez dario6273 ; 19-03-2016 o 22:58
dario6273 jest offline   Odpowiedź z Cytatem