Temat: [Mondeo 2000-2007] Silnik odpala dopiero za 2 lub 3 razem
View Single Post
Stary 20-03-2016, 14:52   #9
Usefull
FCP member

Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
Domyślnie Odp: Silnik odpala dopiero za 2 lub 3 razem

Cytat:
Napisał gripen Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jedyny błąd jaki czasami się pojawia to P0420 - błąd kata/sondy lambda (od jakiś 3 lat) ale specjalnie z tym nie walczyłem nigdy. ..
i tu właśnie może być pies pogrzebany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., kat może dawać takie objawy , mnie w tamtym roku na autostradzie zdechł mondek przy ok 150 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ledwie się wygrzebałem na wyjazd , dobrze że był blisko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., po podłączeniu kompa okazało się że zdechł kat i musiałem go suma sumarum wymienić , koszt 950 zeta za Walkera z wymianą - ale pomogło i mam spokójGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ford Fokus Mk4 HB 2,0 EcoBlue 150 KM 2020
Usefull jest offline   Odpowiedź z Cytatem