Temat: [Mondeo 2007-2014] Jak sterować telefonem za pomocą radia?
View Single Post
Stary 21-03-2016, 13:35   #26
jarojaw
ford::advanced

Imię: Jarek
Model: Mondeo MK IV Sedan , EcoSport-Titanium
Silnik: 1,6 PB ;-( , 1.0EB 125KM
Rocznik: 2014 , 2018
Domyślnie Odp: sterowanie głosem

Cytat:
Napisał Guri Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam NX SD - i faktycznie mam napisy po PL - podstawowe komendy w EN - jak podaję call name - to mi się babeczka odzywa po PL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - heh czyli reasumująć - nie ważne jaki moduł założę - i tak będę musiał mówić "phone" a nie "telefon" itp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie do końca. Jak będzie moduł bez obsługi j.polskiego to wersja inna nie zrozumie kontaktu przykładowo Brzęczyszczykiewicz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i każdego innego z polskimi znakami fonetycznymi. A tak nie masz problemu z wybraniem jakiegokolwiek kontaktu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.