Cytat:
|
...uważam, że przynajmniej część funkcji, które naszym kolegom udaje się uruchomić, to funkcje, które z braku czasu nie zostały zewaluowane i w związku z tym lepiej było je wyłączyć....
|
Ta podejrzewana przez kolegę, chwalebna staranność Forda zupełnie mu nie przeszkodziła "wpuścić" nabywców w Sync2 - zupełnie niedopracowany, zawierający mnóstwo błędów i ciągle się zawieszający... Nie zauważyli tych niedogodności?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na poważnie - mogę się założyć, że dłużej od kolegi mam do czynienia z "ewaluacją urządzeń zawierających oprogramowanie" i zgodzę się, że tok myślenia jest prawidłowy. Tylko - jak zawsze - diabeł tkwi w szczegółach. Takie Cross Trafic Alert (CTA) na przykład na tych samych modułach radarów BLIS w USA używane jest od 3 lat produkcyjnie...
A co do "buga w wyświetlaniu ciśnienia w oponach" w kolegi samochodzie - myślę, że po okazjonalnym przejeździe przez Katowice problem znalazł by swoje rozwiązanie...