Cytat:
A propos terminów wczoraj marudziłem że 18.02 produkcja a auta jeszcze nie ma a dzisiaj rano telefon "Panie Andrzeju autko w Polsce umawiamy się na piątek" i już dzień dużo lepszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Gratulacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Dali by już sobie siana z tymi rabatami. Dacia nie daje żadnych rabatów, sprzedaje w/g cen z oficjalnego cennika i przynajmniej wiadomo za ile ją można kupić. A u forda zależy od humoru sprzedawcy i umiejętności kupującego. Jak na tagu w Azerbejdżanie.
|
To jest handel Panie, handel...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Co do tematu rur wydechowych w 1.5EB... Moje auto zakupione w pierwszym półroczu 2015 ma normalnie dwie rury skierowane w dół... więc nie wiem o co kaman.
|
No to ja już nic nie rozumiem, nieważne. Ważne, że są dwie rury - przynajmniej dla mnie, został mi taki sentyment po 2,5 T