View Single Post
Stary 22-03-2016, 12:19   #636
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał AndreWaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A propos terminów wczoraj marudziłem że 18.02 produkcja a auta jeszcze nie ma a dzisiaj rano telefon "Panie Andrzeju autko w Polsce umawiamy się na piątek" i już dzień dużo lepszyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Dali by już sobie siana z tymi rabatami. Dacia nie daje żadnych rabatów, sprzedaje w/g cen z oficjalnego cennika i przynajmniej wiadomo za ile ją można kupić. A u forda zależy od humoru sprzedawcy i umiejętności kupującego. Jak na tagu w Azerbejdżanie.
To jest handel Panie, handel... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Arthi2000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tematu rur wydechowych w 1.5EB... Moje auto zakupione w pierwszym półroczu 2015 ma normalnie dwie rury skierowane w dół... więc nie wiem o co kaman.
No to ja już nic nie rozumiem, nieważne. Ważne, że są dwie rury - przynajmniej dla mnie, został mi taki sentyment po 2,5 T Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem