Cytat:
|
że po okazjonalnym przejeździe
|
Jedyną osobą na tym forum o wielkiej wiedzy jest kolega
tedi_k .
Facet ma jaja i koniec . Bez niego ten ........ jakby bliźniak nie istniałby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piszę to ja (a wielu tworzy dyskusję na PW) po analizie wielu postów i cennych podpowiedziach.
A dlaczego to piszę teraz ... hmm . Broń boże nie chodzi o maślenie czy wsadzanie palca w d.....
Dziś natknął mnie do tego kolega z którym jakiś czas temu bawiliśmy się w jego pięknym MK5 .
Zauważył oczywiście trafnie ,że pionierem tych wszystkich rozwiązań jest własnie Tadeusz a kto inny spija z tego śmietankę i szydzi swoimi bardzo dziwnymi przycinkami inny "kolega" i stawia się jakby z góry nad wszystkimi (nie moje słowa ale się zgodzę)
Tadeusz ma pole do testów i to ON jest tu GURU ... reszta to płotki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Tomek
Bump:
Cytat:
|
daj znać który termin bardziej Ci pasuje
|
obojętne
dziś już odjechało 7 kolegów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z bananami