Chciałbym żeby odpowiedź była inna - bo to przecież mój rower i nie chce mi się go każdorazowo rozkręcać, choćby to dotyczyło tylko przedniego koła.
Ale niestety MAG ma rację...
Rower mojej żony z kołami 28" ma długość 188 cm, co jest dokładnie szerokością S-Maxa liczoną bez lusterek. A mój rowerek jest o 37 cm dłuższy. To przekracza już szerokość auta, nawet gdym korzystnie dla siebie chciał ją liczyć z lusterkami.
Tak jak napisałem będę musiał dorobić jakieś "trzymadło" przedniego koła, które da się stabilnie przymocować do platformy na haku.
Na całe szczęście jest jeszcze sporo czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
nigdy jeszcze nie trafilem na zywo na podobne monstrum jak twoje
|
To tylko tak strasznie wygląda jak rower jest porównywany do innych rowerów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast jak ja na nim siedzę przy swoich 195 cm wzrostu, to wygląda już po prostu proporcjonalnie do moich wymiarów