A'propos sonego i 9 głośników.. Zastanawiałem się czytając cenniki co daje środkowy głośnik i teraz wiem, że daje sporo! jak w ustawieniach DSP ustawimy korekcję na opcję "optymalnie dla kierowcy" czy jakoś tak, to wrażenie jest symetrycznego stereo jak przy siedzeniu równo między głośnikami, bez dotykania balansu, dzięki czemu pasażer nie będzie miał wrażenia ze gra tylko jego strona. No i zakres pracy głośników pozostaje symetryczny. Może pasażer będzie miał bardziej dźwięk mono bo z jego prawej i z głośnika środkowego będzie miał dwa razy lewy kanał, ale bez posłuchania i porównania dźwięku z innym ustawieniem nawet tego nie zauważy a kierowca ma lux
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem bardzo zadowolony z głośników sony, nie mam suba a i tak dźwięk jak na fabryczne głośniki ma bardzo dobry zakres i scenę, jak na "tańsze" rozwiązanie Sony to jest naprawdę dobrze..
Na początku słuchałem muzyki tylko przez BT stream, teraz spróbowałem z pendrivem i słychać różnice na plus szczególnie przy mp3 w jakości 320 kbps. Ja przesłuchasz album w tej jakości i na chwilę włączysz radio FM to muzyka z radia sprawia wrażenie nagrania z kaseciaka...
Mam pytanie do osób które wcześniej jeździły focusem mk3, czy w mondku jest trochę ciszej, odczuwalnie czy zdecydowanie ciszej przy prędkościach pow. 120km/h? Przyznam, że choć całokształtem z foki jestem zadowolony to hałas na trasach trochę denerwuje. Ktoś kiedyś pisał ze focus przy prędkościach autostradowych 140+ sprawia wrażenie niestabilnego... Ja mam wrażenie ze jedzie jak po sznurku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak używam foki to sobie tak myśle, ze może taki mi starczy a za różnice w cenie ładnie go doposaże. Pózniej w salonie wsiadam do mdo i zagryzam wargi z zazdrości.. Ehhh jeszcze "tylko" rok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.