Cytat:
Wybrałem ciemny środek ze względu na sino blady odcień jasnej skóry, którą utrzymać w względnej czystości byłoby chyba niemożliwe... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Silnik 210 KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hmmm a czego nie ma to chyba panoramy i haka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ile wyszło? Dużo... ale raz się żyje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi się w sedanie podoba, ładnie się prezentuje. IMO taka duża limuzyna
|
Gratuluję. Jestem ciekawy jak będzie się spisywał dieselek 210 km
Kibicuję jakby co, tak jak obiecałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mogę tylko powiedzieć, że jazda w nowym mondku nabrała nowego wymiaru.
Ja w tym aucie naprawdę się nie śpieszę, choć pewnie nie raz będę musiał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet moja żona kompletny lajkonik w motoryzacji wsiadając dzisiaj nie potrafił ukryć zadowolenia, choć z reguły auta nie robią na niej wrażenia, a sama zakochana jest w swojej Fieście