Cytat:
|
Nie! Takie przebiegi mam. :-P
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dobra styka tych wrzutów. W końcu gramy w jednej drużynie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Dzisiaj specjalnie najeżdżałem na linie z asystentem pasa - tak fajnie masuje rękę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za to czytanie smsów przez panią "zrzędę" mnie rozwaliło
Jak w drodze nie mam się z kim kłócić to sobie ją odpalam i gadam do niej po polsku,a ta nic nie kuma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i chociaż w MK4 też miałem taką kobiałkę, to ta jest lepsza z MK5. Ma większy spokój w głosie i opanowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet mam wrażenie, że dobrze gotuje.