Cytat:
|
Massakra .
Masz racje ! po twojej wiadomosci pobiegłem do garażu i załamka. Tak mocno sugerowałem się tym co w sieci że nie zwróciłem uwagi po której stronie kołnieża są zamki zamykające przy obrocie. Przyjąłem za pewnik że może być tylko wycofany.Jeszcze raz Przyznaje masz racje ewidentnie można było obrócić w lewo obudowę i wyszłaby do środka w stronę schowka. Temat zamknę około południa skoryguję informację.
|
Szkoda ze się tyle urobiłeś, i wcześniej nie napisałeś na forum - rzuciłbym ci manuala z Etisu.
No nic na bledach się człowiek uczy a i potomni nie popełnia podobnego błędu.
Ważne ze tym sposobem obaliliśmy mit rozbierania deski.
Wiem ze dojście od strony kierowcy to jest totalna pomyłka, nawet jeżeli chodzi o wymianę zwykłego filtra kabinowego ale dmuchawę można wytargać i wymienić a to jest najważniejsze.
Podejrzewam ze ten element prędzej czy później dopadnie każdego, w końcu kreci się to cały czas.
Jak ci się będzie chciało to zrób ładnego manuala poprosimy admina żeby podpoił na stale
Bump:
Cytat:
|
Teraz jak to narzędzie wygląda???? i za co łapiemy?
|
Rafał , wygląd masz na obrazku podejrzewam ze działa to na zasadzie blokady żeby zblokować wirnik z obudowa silnika i dokonać właśnie tego małego obrotu.
Poczekaj na opis „Kalachana” on walczy właśnie z tematem ja tylko siedzę i pisze to co widzę w Etisie