Co do 1.5 to narazie spokojna jazda. Dociera się, więc nie wykorzystywałem jeszcze pełnej mocy, za to na jazdach próbnych a i owszem i w moim odczuciu jechał bardzo fajnie. Miałem porównanie z moim 2,5T. Na pewno w stosunku do 2,5T brakuje momentu, nie ma się co oszukiwać. Pojemność też mniejsza o litr i jeden gar mniej, więc wiadomo. Natomiast ogólnie jak najbardziej daje radę. Myślę, że bankowo będzie lepiej jeździł niż klekot 143 km. Przede wszystkim to benzyna i inaczej przebiega krzywa momentu obrotowego, choć w fotel nie wciska jakoś specjalnie, za to robi to z gracją i ciszą. To w praktyce wygląda tak - diler mówił, żeby na dotarciu nie przekraczać 3,5 tys obr. Myślę sobie spoko z reguły już przy 3 tys słychać silnik. Tutaj muszę się pilnować, bo sprawa nie jest prosta, 3 tys i w zasadzie nic nie słychać, a z radiem to już w ogóle. Jest tak cicho, że można się bardzo łatwo zapomnieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.