View Single Post
Stary 26-03-2016, 09:03   #276
mrk26
ford::professional

Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
Talking Odp: Zamiana fabrycznego licznika (zegarów) na Convers +

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A nawet lepiej niź OK! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak by się coś z silnikiem działo, to zamiast niepokojącej lampki "motorka" (MIL) będziesz miał całkiem uspokajającą lampkę "ESP OFF"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Reszta oczywiście będzie działać OK, bo różnica w conversach fabrycznie z softem 1507 polega na zamianie znaczenia tej hardwarowej lampki u góry z MIL na ESP OFF (szybka jest inna, reszta taka sama).
Czyli w sofcie 1507 zostało to naprawione a rosyjski soft spowrotem to chrzani? Ale z drugiej strony jak już wcześniej pisałem to za bardzo nie mam wyjścia jak chcę używać poliftowegi conversa w przedliftowym aucie bez stale włączonej kontrolki poduszek, bo z tego co się orientuję to samego patcha na te dolegliwości nie ma. Chyba że jest?
mrk26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem