View Single Post
Stary 27-03-2016, 01:35   #2664
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie rozważania nad Focusem wynikały ze sporo niższej ceny. Z wyposażenia nie miałem ochoty rezygnować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jazdy próbne utwierdziły mnie w przekonaniu, że różnica między FF3 i Mondeo Mk5 jest warta dopłaty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A widzisz, ja na taki komfort sie nastawic nie mogę, albo focus titanium z dodatkami, naprawde fajnie doposazony w automacie, albo mondeo trend, ew z pakietem gold, i tyle... Focus "miał" mnie rozczarować, a poza tą głośnością to jakoś nie został zdeklasowany. Brakuje mi jednak bagaznika - ktorego w mondeo kombi przybedzie o bagatela 30 litrów, i miejsca na nogi w drugim rzędzie. Wszystko się rozchodzi o to czy mam w nosie pasażerów a bagażnik będę pakował z niezasuniętą roletą i zyskam titanium z kilkoma fajnymi pakietami i silnikiem 2.0 tdci 150 ze skrzynią PS, albo "pakowniejszego", wygodniejszego cichszego golda z silnikiem tym samym tylko w manualu albo slabszym 1.5 tdci 120 koni. Teraz mam titanium i kurcze nawet w foce sprawia wrazenie fajnie doposazonego.. gold to tez nie golas, ale do titka mu daleko...
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem