30-03-2016, 01:40
|
|
ford::average
Imię: Filip
Model: Mondeo/Smax
Silnik: 2.0
Rocznik: 2012
|
Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?
Cytat:
Spytałem w salonie, podczas odbioru auta, to powiedzieli, że nie, ale myślę, że nie chciało im się przecierać szlaku. Sam bym teraz dołożył bo otwieranie klapy trochę uciążliwe-ciezka klapa, tylko ja mam że spoilerem, który nie wiem dlaczego wyklucza fabrycznie elektryczne siłowniki.
Swoją drogą nie rozumiem dlaczego nie mam temp zewnętrznej, pliki zapisane w ID3/2.2 odrywają się jak chcą, trzeba wejsc poprzez wykonawcę, wybór kierunku nadmuchu trzeba wybrać z poziomu ekranu a nie panelu AC, fotele mniej wygodne-krótkie W kilku kwestiach Ford cofnął się w rozwoju
..niestety
|
Cytat:
profi robota = www.skanbis.pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tadammmm... Tadammm... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cross Trafic Alert w MK5 Uruchomiony!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kryje się pod niepozorną nazwą "Alarm ruch poprz."...
Uruchomiony i działa!
Przy okazji wytestowałem jeszcze zmianę grupy języków w kolorowych dużych zegarach - kolega
@ Jon1915
przyjechał bez języka polskiego a wyjechał i owszem z polskim nie tracąc innych (no może turecki stracił, ale nie wydawał się zmartwiony... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
No i "start-stop" też dało się wyłączyć zgodnie z usilnym życzeniem ...
|
Witam. Czy te funkcje są dostępne w Elmconfigu?
|
|
|