Cytat:
...Trochę mnie zdziwiło, że kolegom chciało się zdzierać naklejkę z karty z mapą (bo chyba nie da się kupić kart bez naklejki?) i sprzedawać kartę F4 jako F5... Kolega właściciel twierdził, iż był informowany, że nabywa "najnowszą kartę F5", a Sync jako żywo informował, że ma włożoną kartę F4... A po naklejce nawet śladu nie było... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
|
Tadeusz podsumuje to jednym słowem s......nie lubię takich ludzi co klamia w żywe oczy ach...
|
Zgodnie z wyjaśnieniem Skanbis - była dostępna partia kart bez naklejek i taką partię firma sobie zakupiła. Czyli moje zdziwienie było uzasadniane o tyle, że czegoś takiego nie widziałem a jednak istnieje (istniało?). A w związku z tym, że karty były bez naklejek - to pomylić je jest bardzo łatwo...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właściciel ma zgłosić się do firmy na wymianę pomylonej karty.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki całej historii wszyscy zainteresowani już będą zapewne bardziej uważni przy kolejnych okazjach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja osobiście mam z takimi sytuacjami problem - jeśli kogoś polecam, to wolę jak robi swoją robotę perfekcyjnie. Jeśli popełnia błąd - nie mam jakoś problemów z wytknięciem takiego...
BTW - partia kart bez naklejek jest na ukończeniu, więc i okazji do pomyłek będzie mniej...
A koledze Tomkowi
@
leszcz
bardzo dziękuję za super czujność i nadzwyczajne zaangażowanie w roli rzecznika...