View Single Post
Stary 31-03-2016, 18:03   #2704
goodi
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@goodi , obyś przez tą smutną babę nie zgorzkniał dla innych, traktuj ją jako odstępstwo od normy... nie ma co się denerwować na całą grupę ludzi przez opryskliwą opiekunkę.
Cytat:
Napisał piotrek1919 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety tak to jest dzisiaj. Nie ma co sie spinać za każdym raZem bo musielibyśmy nonstop z kimś sie dochodzić bo komuś coś sie "należy" albo bo ktoś jest lepszy i ważniejszy.
Spoko wodza chłopaki. Jeśli dałem do zrozumienia, że coś mnie w tej sytuacji ruszyło, to sorki. To była wyłącznie ironia. Nie z takimi ludźmi mam do czynienia na co dzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał piotrek1919 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miejmy nadzieje ze kobitka teraz siedzi i rozmyśla ze nie warto było wyskakiwac z pyskiem ..
Możliwe, że siedzi, ale w sumie obchodzi mnie to niej więcej tyle, co zeszłoroczny śnieg w Mozambiku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem