a mam i 18-letniego ! to jest dopiero czad, tam się nic nie chce zepsuć, bo nie jest z plastiku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ostatnio mi w bok uderzył gościu pod marketem plastikowym padłem, pół przodu rozwalił, ja mam wgięte drzwi tylko i 2200 zł z odszkodowania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
żyć nie umierać
ps.
ignas
zrozum, że baza decyduje o tym, czy ten olej przez 12 000 km utrzyma jakość pudełkową czy po 3000 km nadaje się do zlewu
robiłeś takie testy ? a mam znajomego co robił. 80% marnych HC po 3-4 tys nie ma połowy parametrów rozumisz ? nadają się do zlewu. jak jest olej z dobrymi dodatkami i na odpowiedniej bazie ( najlepiej 80% PAO to jest miód malina ) to masz po 12 000 parametry pudełkowe utrzymane
ciągle tłumacze, że producenci piszą, co chcą pisać na pudełkach ale o bazie i sposobie wytwarzania już nie piszą - baaaaa trzeba do tego się na ruskich forach dokopywać bo to TOP Secret dla firmy
i teraz mając olej co trzyma parametry, chronisz silnik czy przy 5005 kilometrze czy przy 11005 kilometrze
przy marnym HC, twoje właściwości są marne a już przy 8-9 tys to jest breja nie olej
co za społeczeństwo, Boże...
i nie żebym się wymądrzał, gdyby nie kumpel maniak co rozwala na molekuły oleje bo na tym punkcie ma bzika, też bym był w czarnej D... jak np wy za przeproszeniem
CENA to JAKOŚĆ
nie ma JAKOŚCI bez ceny