Aż wstyd, człowiek ma prawie 400 postów i wciąż zdarza mu się napisać nie tam gdzie trzeba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
2) To jest nawigacja Sony
- jakiej dodatkowej informacji kolega potrzebuje
- informację o urządzeniu, odczytujemy w menu urządzenia
|
No widzisz.. Zmyliła mnie instrukcja dołączona do auta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyna wzmianka odnośnie "marki" nawigacji i jeszcze okazuje się że to nie to
No widzisz - kilka razy użyłem szukajki i za każdym razem wyświetlało mi tylko wątki o tym, że w Polsce nawi działa kiepsko, że trzeba płyty kupować albo że jest Nawi, ale że wcale jej tak naprawdę nie ma itp. itd. Nigdzie niestety nie udało mi się znaleźć wątku o nawigacjach niedotykowych na karty SD. Proszę mi wybaczyć że nie znalazłem nigdzie wprost odpowiedzi, a google też odsyłało mnie na różne dziwne strony (zalety bycia podłączonym do wielu różnych sieci jednocześnie przez co trafiam głównie na strony amerykańskie, włoskie i hiszpańskie, w zależności do kogo jestem "służbowo" podłączony przez VPN w danym momencie).
Za te informacje bardzo bardzo serdecznie dziękuje i jakby nie patrząc, pewnie wiszę piwko
Drugi link - byłem własnie w tym wątku, ale TomTom kompletnie mnie zmylił.