Temat: [Mondeo 2007-2014] Kamera cofania w lampce
View Single Post
Stary 02-04-2016, 21:35   #76
jacekFFFF
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCI 150PS
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Kamera cofania w lampce

Ooo, dzięki Panowie.
Jutro się zabiorę za to. Bałem się że czeka mnie grubsza robota. Zdemontuję w domu zaślepkę z korytka kablowego i będę przepychał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak to wygląda z przodu? od słupka do lusterka? kabel zasilający próbowałem tam upchnąć do wyświetlacza w lusterku ale coś mi odpycha. Coś tam już idzie? jakieś kable do czujnika deszczu albo coś?

Cytat:
Napisał blade65 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego dokłądnie tydzien temu to robiłem i nic nie musisz rozbierac ja użyłem metra stolarskiego składanego poszło bardzo szybko ale i ta wkałdka listwy od paneli co kolega @Mariusz też jest dobra bo elastyczna (brawo za kreatywność)
musisz wsynąc od strony klapy bagażnika tak ażeby wyszło na szybę z przodu a potem po supku pod deske tyle że jest jeszcze jeden szkopuł musisz przepchnąc przez gumową rurki spryskiwacza wtyczke do klapy i tam musiz sie troszke pogimnastykować
no, o tej rurce czytałem , że będzie problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez jacekFFFF ; 02-04-2016 o 21:38
jacekFFFF jest offline   Odpowiedź z Cytatem