Temat: [Mondeo 2007-2014] Kamera cofania w lampce
View Single Post
Stary 02-04-2016, 21:48   #78
jacekFFFF
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCI 150PS
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Kamera cofania w lampce

Cytat:
Napisał blade65 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc od przodu to odkrecasz słoneczko czyli przysłonke przeciw słoneczną i uchwyt do niej i potem delikatnie podsuwasz posufitke tak aby jej nie złamać bo potem brzydko wyglada i tzw. pilot łatwo juz przejdzie tylko pamietaj jak bedziesz luszłąp pilota od tyłu trzymaj sie bardziej środka auta jak bocznej strony do tam są kurtyny i bedzie ci blokowało a i jeszcze pośle to jedno zdjecie jak zdejmiesz ta gumową osłone to potem tez musisz ten plastki wyjąc bo nie założysz tej gumy powtórnie masz tam zdjecei obu plastików na klapie i na karoserii

Bump: @jacekFFFF masz fotę tej wtyczki którą masz tam przepchnąć podeślij jak mozęsz ja miałem oryginalną więć rozebrałem obudowe i poszła bez problemu

Dzięki, jak jeszcze coś istotnego muszę wiedzieć to mi powiedz zanim coś zepsuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to od strony luterka

]Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to od strony kamery

Ostatnio edytowane przez jacekFFFF ; 02-04-2016 o 21:58
jacekFFFF jest offline   Odpowiedź z Cytatem