Cytat:
|
więc od przodu to odkrecasz słoneczko czyli przysłonke przeciw słoneczną i uchwyt do niej i potem delikatnie podsuwasz posufitke tak aby jej nie złamać bo potem brzydko wyglada i tzw. pilot łatwo juz przejdzie tylko pamietaj jak bedziesz luszłąp pilota od tyłu trzymaj sie bardziej środka auta jak bocznej strony do tam są kurtyny i bedzie ci blokowało a i jeszcze pośle to jedno zdjecie jak zdejmiesz ta gumową osłone to potem tez musisz ten plastki wyjąc bo nie założysz tej gumy powtórnie masz tam zdjecei obu plastików na klapie i na karoserii
Bump: @jacekFFFF masz fotę tej wtyczki którą masz tam przepchnąć podeślij jak mozęsz ja miałem oryginalną więć rozebrałem obudowe i poszła bez problemu
|
Dzięki, jak jeszcze coś istotnego muszę wiedzieć to mi powiedz zanim coś zepsuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to od strony luterka
]
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to od strony kamery