Temat: [Mondeo 2007-2014] Kamera cofania w lampce
View Single Post
Stary 02-04-2016, 22:26   #82
jacekFFFF
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDCI 150PS
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Kamera cofania w lampce

Cytat:
Napisał blade65 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak bedziez odkręcał blende ta gdzie są światełka tablicy to śruby mocujące znajdują sie wewnątrz klapy 10 klucz i jeszcze na zewnąrtz koło przycisku chyba torx ale nie jestem pewien a i jak bedziesz demontowłą plastiki z klapy to zacznij od tego na środku od góry potem na boki obydwa i ostatnie ten duży

Bump: czyli kabelek puszczasz pod blendą tam gdzie ci opisałem jak zdemontować przycisk do otwierania klapy

Bump: a możesz zrobić fotke wtyczki tej kamerki czyli drugi koniec kabelka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: a długi jest ten kabel od strony kamerki , nie widziałem wcześniej przejdzie to bez problemu przez tą gume ja bym nawet prubował bez demontarzu tej gumu narazie tak jak jest bo ta koncówak jest w miare gładka i cienka no chyba że bexziesz musiał przeciągnac ta druga częsc z JACKIEM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

hehe, od kamery kabel ma jakies 40 cm także tylko pod blendę go wciągnę, ten z "jackiem i tą dziwną wtyczką ma jakies 5,5 m. Bez demontażu tej gumy się nie obejdzie. Ta "gładka" wtyczka ma 50 mm długości i jest " sztywna jak koci ogon" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jacekFFFF jest offline   Odpowiedź z Cytatem